Tweede generatie nieuwe kroonvaccin komt eraan! Een generatie spelen, nodig?

 Op 27 december hebben de gezondheid en preventie van de VAE de urgente gebruikslicentie voor de Chinese biodiversiteit van China goedgekeurd.

Het is ‘s werelds nieuwe nieuwe kroonvaccin met de tweede generatie.

 Veel mensen zijn in de war: wat is het tweede generatie vaccin? De tweede generatie- en generatiefatio, waar is de "One"? Een generatie spelen, hebben twee generaties vaccins nodig? Daartoe hebben de dagelijkse reporter van de wetenschap en technologie de relevante R & D-eenheden ge?nterviewd.

 Tweede generatie vaccin, is er een ander? Het tweede generatie vaccin dat in deze tijd wordt gebruikt, van de technische route, behorend tot het eiwitrecombinant vaccin. Mijn land ontving dit jaar een noodgebruik van dit type vaccin in maart. "Recombinant eiwitvaccin is zeer volwassen technologie, is geen nieuwe technologie.

Zhang Yuntao, China Biological Chief Scientist Zhang Yuntao, vertelde de wetenschap en technologie dagelijks, het hepatitis B-vaccin getroffen door het kind, is deze technologieroute, en de immuniteit wordt geproduceerd in vitro synthese antigene eiwit in vivo, en de veiligheid is geverifieerd al decenia.

 Omdat het geen nieuwe technologie is, waarom is het dan "tweede generatie"? Een generatie van gedeeltelijke eiwitten van een viraal prototype bij het ontwerpen van antigene eiwitten, zoals het belangrijkste gebied van het S-eiwit van nieuwe kroonvirussen.

Het tweede generatie vaccin is ontwikkeld en het is niet hetzelfde in het ontwerp van het antigeen.

 De belangrijkste persoon die verantwoordelijk is voor het R & D-team, Li-qiming, de president van het onderzoeksinstituut van de Sino-Pharmaceutical Biotechnology, heeft verder de nieuwe trend van de mutante stammen uitgelegd, op basis van het eerste generatie-vaccintechnologieplatform, door moleculaire simulatie en berekening Matmethode, een uitgebreide kwantitatieve berekeningbeoordeling van verschillende variatiemutante sites, en het R & D-team heeft de tweede generatie nieuwe kroonvaccins ontwikkeld.

 Het is duidelijk dat de immuunantigenen van de tweede generatie niet beperkt zijn tot de eerdere branche die de eiwitse belangrijke gebieden van New Crown-virus focussen. Met andere woorden, hoe meer als "fotoschilderen" en de tweede generatie-modelleringanalyse, berekeningbeoordeling en "摩 神 神", daarom, in termen van het stimuleren van antilichaam, meer "intelligentie".

 Wat is de tweede generatie? Aangezien de bron van het antigeenontwerp een uitgebreide kwantitatieve berekeningbeoordeling heeft van de immuun-ontsnapping van verschillende variatiemutatiesites, is het vaccin van de tweede generatie effectief voor verschillende virusvarianten.

 Het klinische vaccinatie-effect in de VAE laat zien dat het niveau van het neutraliseren van antilichaam in de giftige stam van de O’KEK, het tweede generatie vaccin aanzienlijk beter is dan de controle-vaccingroep. "Vaccin met de tweede generatie is ontwikkeld voor varianten, met behulp van breed-spectrumontwerp.

"Li-qiming zei dat van de huidige gegevens de reorganisatie van vaccin en inactiverende vaccinsequentie-inoculatie het menselijk lichaam kan stimuleren om hogere niveaus van neutraliserende antilichamen voor prototypes en grote varianten te produceren. De variatie van nieuwe kroonvirussen begint vaak niet, is de tweede -Genatie-vaccin niet effectief? Li Qiming zei dat het R & D-team samenwerkt met het onderzoeksteam van de TCU, met behulp van het nep-virussysteem voor breedspectrumonderzoek, zullen de relevante resultaten worden gepubliceerd in de vorm van wetenschappelijke papieren, volgens Naar het huidige de situatie in het stadium speculeert dat het bepaalde beschermingspotentieel heeft voor de mogelijke varianten. Het heeft ook twee generaties vaccins nodig. Kan ik een vaccin met de tweede generatie nodig hebben? Volgens de gegevens die zijn vrijgegeven door het mechanisme van de State Council My Country heeft het hele proces tien miljarden mensen ingevuld, goed ge?noculeerd, goed voor% van de nationale bevolking van het land.

 Zoals veel publieke en verslaggevers, is de vaccinatie voltooid, dan heb je een tweede generatie vaccin nodig? Het is duidelijk dat in de goedkeuring van de VAE het tweede generatie vaccin wordt gebruikt als een achtere inookte, gebruikt in de bevolking van de Chinese bio-nieuwe kroon waarin twee doses, Chinese geneeskundegroepen.

 Li-qiming zei dat "inactivatie + reorganisatie" in de huidige gegevens de immuunresponsniveaus en persistentie van het inoculum aanzienlijk zal verbeteren.

 Recente studies hebben gerelateerde studies tonen aan dat de testers in het vitale vaccinatie-vaccin hoger zijn dan die van homologe vaccinatiegroep; als een "derde naald", is China farmaceutische groep China’s biometrische eiwitvaccin tot een verscheidenheid aan stammen (inclusief OUST "KUXI-stam effectief , het neutraliseren van antilichaamniveaus zijn aanzienlijk beter dan de controle-vaccingroep.

 In het licht van constante variabiliteit zullen nieuwe kroonvirussen, hogere neutraliserende antilichamen meer bevorderlijk zijn voor de vorming van groepsimuunarbeiders. Relevante experts zeiden dat nieuwe klinische gegevens en gebruiksgegevens krachtige gegevensondersteuning bieden voor wereldwijde nieuwe kroonvaccins en inoculatiestrategie?n.