Promoot literaire kritiek op ProSPER Development "Novely Review" 2021 Summit Forum

People’s Network Xi’an 9 juli (McGeenxionG) Op 9 juli, de "nieuwe opmerkingen", gehost door Shaanxi Writers Association, Shaanxi Wenchuan, "Novel commentaar" magazine, "oogst" magazine, 2021 jaar, 2021 Summit Forum de eerste jaarlijkse opmerkingen Papers Award Ceremony werd gehouden in Xi’an.

Li Jingze, vice-voorzitter, secretaris van de Chinese Samenleving Partijgroep, secretaris van het secretariaat, de plaatsvervangend directeur van de PROPAGANDA-afdeling van SHAANXI Provincial Party Comité, vice-voorzitter van de Chinese Strike Association Bewerken bij het bijwonen van de vergadering. Li Jingze zei in het forum, "Nieuwe beoordeling" is altijd in de voorhoede geweest van de Chinese literaire theorie, stond in de voorhoede van het idee, de kunst en het denken en speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Chinese nieuwe theorie, de ontwikkeling van nieuwe creatie. Hij zei dat de Chinese Job Association de "nieuwe opmerkingen" zal blijven ondersteunen, in de hoop dat "nieuwe opmerkingen" in de voorhoede van de ontwikkeling van de tijd in het nieuwe historische uitgangspunt kunnen staan ??en blijven deelnemen aan het bevorderen van de welvaart van Chinese literatuur. KE Changwan sprak over de speech, "nieuwe opmerkingen" hebben een glorieuze-lopende traditie, wat een zeer belangrijke kracht is in de welvaart van de literaire literatuur in Shaanxi. Het is een visitekaartje voor Shaanxi-cultuur, "Literatuur de ontwikkeling van het SHAANXI-leger," een goede basis gelegd en biedt belangrijke hulp. De Provincial Party Propaganda-afdeling zal de ontwikkeling van "nieuwe opmerkingen" blijven ondersteunen en de toekomst van SHAANXI-literatuur moet groot zijn. Jia Pinghui zei in het patroon van de Chinese literatuur, "nieuwe opmerkingen" is een astronomische observatie in SHAANXI, een aardbevingsonderzoekstation, een beschermerpaal en een baken om informatie over te dragen. Shaanxi heeft altijd de traditie gehad van ‘het openen en openings- en openingskantoor ", dit evenement is een belangrijke betekenis voor het doen van grote kracht om een" literair shaanxi "-merk te maken, met name het standpunt van" nieuwe opmerkingen ".

Ik hoop dat SHAANXI-literatuur en Shanghai-literatuur, "nieuwe opmerkingen" en "winsten" uitwisselingen kunnen versterken, de vriendschap verdiepen en meer bijdragen leveren aan de ontwikkeling van literaire carrières. Het is duidelijk dat om de belangrijke discussie over de secretaris-generaal van de secretaris-generaal van de generaal van de secretaris-generaal van literatuur, uitstekende werken, scheppende ori?ntatie, toonaangevende culturele mode te begeleiden. "Nieuwe opmerkingen" begon dit jaar "" nieuwe opmerkingen "jaarlijkse uitstekende papieren award", belonen de openstaande artikelen op "nieuwe opmerkingen", eenmaal per jaar.

Tijdens deze bijeenkomst werden de eerste jaarlijkse uitstekende papieren van "nieuwe opmerkingen" uitgegeven; Mumbheng Hua, Wu Yun, Chen Zhu, Li Xiu Long, Li Songrui, en Jinchen en andere 6 mensen wonnen.

Vervolgens, de experts van de deelnemende deskundigen omringden het thema van "de ‘nieuwe revolutie’ en een onbekwame literatuur", van de respectieve commentaarpraktijk, die de huidige situatie en toekomstige trend van de huidige roman-creatie kammen, en gezamenlijk bijdragen aan de bevordering van hedendaags nieuwe creatie. (Editor: McGenxiong, Wu Chao) Delen Laat meer mensen client downloaden.