Russische media: internationaal ruimtestation Twaalf jaar Welkom bij bezoeker

Op 12 december, volgens de Russische "Nieuws" -website meldde op 8 december Russische astronaut Alexander Mi Sulkin en twee Japanse ruimtetoeristen miljarden Millionaire Yuze vriendschap en zijn assistent Pingye Yanyan arriveerden internationaal ruimtestation.

De lancering, vlucht en docking van het Union-nummer bemande ruimtevaartuig werden met succes voltooid. Volgens rapporten, Moskou-tijd om 10:38 op 8 december, de alliantie die het MS-20-ruimtevaartuig van de Unie bevat – de lancering van de Royal Launar gelanceerd.

Na bijna 9 minuten kwam het ruimtevaartuig de 200 km van de aarde binnen.

De vlucht wordt georganiseerd door exploitanten voor ruimteverreizen in Amerikaanse Space Adventure-bedrijven en Russische nationale ruimtebedrijven. Volgens het verslag is de tijd van Moskou 16:41, het ruimtevaartuig en het internationale ruimtestation zijn succesvol aangemeerd, twee ruimtetoeristen en Russische astronauten betrokken het ruimtestation.

Ze hebben de mogelijkheid om de Russische en de Verenigde Staten in het internationale ruimtestation binnen te gaan. Ze zijn gepland om op 20 december terug te keren naar de aarde.

Het rapport zei ook dat Yuze en Fang Yen de eerste batch van toeristen waren die het International Space Station in 12 jaar hebt gemonteerd.

De eerdere vergelijkbare ruimtocht wordt uitgevoerd in oktober 2009.

Mr. Andre, Russian Aerospace Academy of Aerospace, herinnert eraan dat het International Space Station in eerste instantie ruimtevaarttoeristen vroeg in deze eeuw wordt ontvangen. In die tijd waren er vacant en hellip; & hellip; de productiecapaciteit heeft op dat moment Rusland toegestaan ??om 3 tot 4 vakbondsnummers per jaar te lanceren, wat Rusland en de Amerikaanse lanceringsvraag overtreft. Na het einde van het luchtvaartvliegtuigproject van de NASA is het Russische bemande ruimtevaartuig echter niet langer vacant.

Nu is de situatie weer veranderd.

De bemande Dragon-ruimtevaartuigen van ruimteverkenningtechnologie begon naar het internationale ruimtestation te vliegen, dus er was een vacature op het competitienummer.