Rusland bevestigde 16 gevallen van Otkwell

  (Anti-Neooperative Pneumonia) Rusland bevestigde 16 gevallen van otcock ge?nfecteerde mensen Moskou op 13 december (Reporter Tian Bing) Russische vice Premier Golkova zei op de 13e dat 177 Russen terugkwamen uit Zuid-Afrika, de menselijke bevestigde de infectie van de nieuwe kroon om het giftige infectie van de nieuwe kroon te veranderen Strain O’Kra, gaf indirect aan dat de stam zeer besmettelijk was. Golkova zei op de dag van Rusland National Duma (Parliament volgende Medi), er zijn 16 mensen terug uit Zuid-Afrika, 16 personen zijn gediagnosticeerd met O’KEK. Op dit moment is de pati?nt in isolatie-observatie.

Zij zei ook dat dit een vrij hoge indicator is, blijkt indirect een hoge infectiviteit en propagatie van de giftige stammen van O’KEK.

  De National Duma Party Group voldoet aan de vice-premier van Rusland, de minister van Verkeer, Ministers, Ministers, Consumentenrechtenbescherming en Bureau voor het Welzijn Welzijn en Public Welzijn en bespreekt problemen met betrekking tot de HEALFICE QR-code-factuur. De staat Duma-president Volojin zei eerder, de National Duma-commissie zal ook de discussies over de annulering van de Health QR-code bespreken op de 13e, en de relevante afdelingen van het verkeer zullen een deel van de details van de perfectie blijven bestuderen, benadrukt hij Dit een beslissing is het gevolg van "National Duma en de regering op basis van het overwegen van de opvattingen van alle regio’s en burgers."

  De Russische regering heeft op 12 november aan de State Duma ingediend over het ontwerp van de twee rekeningen van Health QR-code op openbare plaatsen en openbaar vervoer. De wet betekent niet alle beperkingen van de rechten van burgers, maar de procedure voor het verstrekken van openbare diensten wanneer de nieuwe kroonepidemie stijgt, en het is noodzakelijk om het leven van mensen in alle regio’s te beschermen en de incidentie te verminderen.

  De nieuwste gegevens die vrijkomen op het 13e van het Russische Anti-opdracht heeft aangetoond dat de Russische nieuwe diagnosekas in de afgelopen 24 uur 29.558 gevallen was, in totaal 1.046.454 gevallen; het toevoegen van 1121 gevallen, 290.604 gevallen van overlijden; 2.8561 gevallen, geaccumuleerd Rehabilitatie 8769916 Voorbeeld.

  De Wereldgezondheidsorganisatie zei op de 12e dat de Poison-lapeting van de Okek zich heeft verspreid naar 63 landen en regio’s. (over).