RMB-bedrag (digitale) case vertaling online tool

Het Chinese hoofdstad van de Renminbi is als volgt: nul ,,,, 肆 ,,, 柒, 捌, 玖, 拾 ,, 10 miljoen.RMB gezond verstand RMB (afgekort als RMB) is een juridische valuta in het vasteland van mijn land, hoewel iedereen de Renminbi moet komen of bijna elke dag incheckt, hoe een probleem bijna elke dag een probleem bij veel mensen te schrijven.Hoewel het uiterst vertrouwde en eenvoudige dingen in het leven lijkt, wordt gevonden dat het niet zal schrijven.RMB wordt CNY (Chinaiuan) genoemd in ISO4217, vaak gebruikt als ReenMB (Renminbi); het symbool van de RMB-valuta is ¥ (Y + =), de uitspraak is yuan.De Renminbi is verdeeld volgens het natuurlijke kenmerk van het materiaal, met een metalen valuta (ook bekend als munt), bankbiljetten (ook bekend als bankbiljetten).

Onafhankelijk van bankbiljetten en munten, hebben vijf sets van RMB uitgegeven.

De RMB hoofdstad specificatie beschrijft de verschillende rekeningen en afwikkeling vouchers ingevuld bank, eenheden en individuen zijn belangrijke basis voor betalingsverwerking en contante betaling, en direct gerelateerd aan de juiste, tijdige en beveiligen van betalingsverwerking. Rekeningen en afwikkeling vouchers zijn banken, eenheden en individuen met boekhoudkundige vouchers die hun rekeningen, dat is een schriftelijk bewijs van economische zaken en duidelijkheid economische verantwoordelijkheid op te nemen. Derhalve invullen van de ticket en afwikkeling voucher niet gestandaardiseerd, gestandaardiseerd, de elementen zijn voltooid, de gegevens juist zijn, het schrijven is duidelijk, niet slecht, niet gekrabbeld en wijziging voorkomen.

Chinese kapitaalbedrag digitale aangebracht orthodoxe of boek optionele invoer, zoals叁,, ,,, land,柒,捌,玖,拾,,,万,,元, hoek, afdeling, nul, geheel (positief De woorden, etc. Als de hoeveelheid traditionele karakters in de hoogte van het bedrag, zoals qi, land, honderden miljoenen, molen, ronde, moet ook worden aanvaard.

De juiste manier om te schrijven in RMB moet ook aandacht besteden aan het volgende: 1. Chinese hoofdstad bedrag aan de element, na de yuan, moet u een volledig (of positief) woord te schrijven, na de hoek, kun je niet een hele schrijven (of positief) woord; de grote write bedrag score, en de hele (of positief) woord wordt niet later geschreven.

Ten tweede moet de Chinese hoofdstad bedrag worden gemarkeerd voor het nummer, moet het kapitaal bedrag worden ingevuld in de renminbi, en er moet een leeg zijn.

Als de grote write bedrag niet wordt afgedrukt voordat de renminbi, moet worden gevuld met RMB drie personages, en je moet niet voorgedrukt de vaste 仟 ,, 拾 ,, 仟, 佰, 佰, 元 ,, 分, 分, 佰,佰,拾,,,分De woorden. Ten derde, wanneer er 0 in de Arabische digitale kleine hoeveelheid, Chinese hoofdstad moeten worden geschreven volgens de Chinese taalwet, het bedrag van het bedrag, en voorkomen dat de eisen van de wijziging. Bijvoorbeeld: 1, wanneer er sprake is 0 in het midden van de Arabische nummer, indien de Chinese hoofdstad brief nul woorden Als ¥ in RMB moet schrijven 壹 壹 肆 佰 零 元, 2, zijn er verschillende 0 keer in het midden van het Arabisch. nummer, Chinese hoofdstad bedrag U kunt alleen een nul woord te schrijven, zoals ¥ moet schrijven in RMB nul Yuanzhao.

3, de Arabische cijfers zijn 0, of zijn er verschillende 0, een miljoen in het midden van de getallen en de Yuanzi is ook 0, maar 0, wanneer de hoekpositie niet 0 is, de Chinese hoofdstad zal er alleen een nul woord, u kunt ook niet schrijven nul woorden. Als ¥ in RMB moet schrijven 壹 陆 陆 捌 捌 元 元 叁 分 分 分 分 分 分 分 分 陆 陆 陆 陆 陆 陆. 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆 陆

Een ander voorbeeld is dat ¥ in RMB moet schrijven, en bent u in staat op te halen de rush naar de Rouger, of schrijf het in een RMB 壹 零 零 元 元 元 角 分 zal zijn. 4, de Arabische bedrag getal 0 is en de punten zijn niet 0, en de Chinese hoofdstad zal nul woorden te schrijven. Als ¥ in RMB万仟零元贰, een ander, zoals ¥ in RMB moet schrijven叁佰贰伍零moet schrijven … Ten vierde moeten de Arabische kleine hoeveelheid nummer in te vullen in het RMB symbool, en het aantal Arabische accounts moeten worden ingevuld, en het is niet duidelijk.

V. De datum van het ticket moet worden gebruikt in de Chinese hoofdstad. Met het oog op de datum van het ticket, de maand, de maand, de maand is te voorkomen, en壹壹, de dag is壹玖壹, en het oppakken van het moet worden toegevoegd aan nul, en de dag is het oppakken van op te halen de voorafgaand aan toe te voegen, zoals 15 januari moet worden geschreven in een zero maand op te halen de dag, en dan schrijf het op 20 oktober Zero picker pikt de dag. Zesde, het ticket wordt ingevuld met kleine letters data, en de bank zal niet worden geaccepteerd, de grootste write datum is niet ingevuld, de bank kan accepteren, maar het verlies van het ticket wordt gedragen door het ticket.

Braille in de renminbi is speciaal ontworpen voor blinden het schrijven van de brief te lezen, met point-stijl vertegenwoordiging lezen, maar ook wel bekend als punt blind woorden, op dit moment internationaal veelzijdig en verschillende uitlijning posities, om verschillende teksten uiten en renminbi Het is een vertegenwoordiger van ander gezicht waarden en faciliteert blind erkenning.

Braille convex op speciaal papier, kunnen blinde mensen te raken door beide handen, kunt u deze herkennen.

 De top drie reeksen van door de RMB bank RMB bankbiljetten bedrukt met een blinde symbool. Sinds 1987 is de vierde set van RMB afgegeven, en de rechter onderhoek van de renminbi concaaf aan de rechter benedenhoek van de linker hoek. Het is handig voor blinden gebruik en te onderscheiden..

De vierde set en vijfde set van RMB Stem 1 yuan, 2 yuan, 5 yuan, 10 yuan coupon plus 1, 2 (verticale kolommen), 2 (schuin), 4 kleine zwarten in de linker onderhoek van het voorste punt; 50 yuan, 100 yuan voucher plus 5, 7 kleine zwarte punten, respectievelijk. De vierde set van RMB bankbiljetten zijn er 1980,1990,19,996, waarvan alle bankbiljetten dan 1 yuan afgedrukt in de rechter of linker onder de onderste rechts of links. De blinde mensen aan met uw vingers en identificeren van het verleden. De huidige versie van de vijfde set van RMB, de Braille aantal behield.

De bilinen digitale symbolen gebruikt op het RMB banknot munt zijn volgens de voorschriften van de vijf stip symbolen in de braille.

1980 editie van de renminbi, yuan 1, 2 yuan, 5 yuan, 10 yuan van de blinde denominity van de positieve voorzijde van het ticket 50 yuan, 100 yuan rechtsonder.

De vijfde set van RMB eerste 100 yuan coupons werden uitgegeven op 1 oktober 1999, en de bankschroef van andere denominaties werd ook uitgebracht.