Urumqi Water Slijpgebied: de vertrouwelijkheidsuitgifte van de communautaire hamer

Om ouderen te bevorderen, houd van het oude serviceconcept, beter dienen de mensen van de gemeenschap, cre?er een goede harmonieuze levensfeer.

Onlangs, Qi Dou Wan Street, Qi Douwan Street, Urumqi City, voerde een verplichting van het polijsten van vrijwilligerswerkactiviteiten in de jurisdictie en zorgden voor intieme vrijwilligersdienst voor de oude mensen in de rechtsmacht.

De vrijwillige vrijwilligerservice-activiteiten zijn hartelijk verwelkomd door de oude mensen in de jurisdictie. De oude mensen kwamen vroeg naar de gemeenschap, en de kapper en de oude mensen stuurden het gezin niet. Ze ontwierpen vaak hun eigen kapsels en introduceren wat dagelijkse zorg aan de oude mensen. Voorzorgsmaatregelen.

De oude man Xie Ling in de jurisdictie kwam naar de gemeenschap, gaf een hoge mate van evaluatie voor de vrijwilligersdienst van de kapper, Xie Ling Auntie nam de spiegel, glimlachte, zei tot de kapper vrijwilligers: "Activiteit zoals dit is waar. In Het geval, de vrijwilligers zijn niet alleen een goed ambacht, maar ook lof voor onze ouderen! "Zhang Fengju, secretaris van de gemeenschapsfeest, zei:" Hoewel het kapsel een kleine zaak is, is het verbonden met het levensonderhoud van mensen en Vrijwilligersdienstactiviteiten van de verplichting. Niet alleen is het leven van ouderen in de jurisdictie, maar ook de vrijwilligersdienst aan de praktijk. In de toekomst zullen de mensen die voor de Gemeenschap zorgen te maken op de bewoners, gericht op de bewoners en de Bewoners, de bewoners, de bewoners, de bewoners en de mensen, maar ook om problemen op te lossen, zetten elk echte ding in de harten van de bewoners, ik zal warmte en zorg voor hen met praktische acties. "(Qi Daojun District, Urumqi Stad) (Editor: Yang Rui, Han Ting) Deel meer mensen om te zien.