Snelle opmerking van mensen: training in de wintervakanties, is het een vlek?

Wintervakantie neemt deel aan schendingstraining, de gevolgen zijn erg serieus! Volgens rapporten heeft de Henan Provinciale Department of Education onlangs aangevraagd voor onderwijsadministratieve afdelingen van alle lokale studenten om hun toezeggingen te ondertekenen, weigerden deel te nemen aan discipline-training tijdens de wintervakantie, resoluut weerstand tegen overtreding, als ze het persoonlijk in strijd zijn managementbestanden.

De eerste wintervakantie na "Double Reduction", zoals geplande, strikt gecontroleerde discipline-training, kan niet loslaten.

In het kader van de overvloed van de overvloed aan de epidemische preventie- en controlesituatie is het bijzonder effectief om het toezicht te vergroten. Vanuit dit perspectief brengen de relevante afdelingen resoluut boycott-schendingen en niet. Echter, als er een overtreding is, is het vrijwillig opgenomen in het persoonlijke managementbestand van de student "deze verordening.

In de context van de wereld wordt het ingevoegd, niet-eenvoudig en het bestand wordt vergezeld door een leven. Is het een leven in een wintervakantie? Op dit moment moeten er twee vragen worden verduidelijkt. Eén is dat de zogenaamde "inclusieve van de persoonlijke managementbestanden van de studenten" het echte ding is, is nog steeds bang? De andere is, hoe is het opgenomen in het Student Personal Management-bestand? Eenmaal opgenomen, wat voor soort directe gevolgen zullen worden geproduceerd? Hoe dan ook, de praktijk van het opnemen van het persoonlijke managementbestand van een student is te hard, te ruw, ook een mes. Zelfs als ik "de toewijding" "Vrijwillig" ondertekenen, kan ik de controle niet uitstaan. Een van de meest elementaire feiten is dat studenten zullen worden behandeld, zelfs als ze gedisciplineerd zijn door discipline training, en ze kunnen worden afgehandeld volgens de wet, waarom spelen ze het bord in de student? Bovendien nemen studenten deel aan training om op te nemen, deze boete is niet gebaseerd, en er is geen basis voor straf, die studenten en ouders niet overtuigen, en ook de geloofwaardigheid van de afdeling zullen doorbreken. Sommige Netizens zijn van mening dat deze vereenvoudigde techniek niet alleen een grote som is, maar ontneemt ook enkele van de rechten om hard te bestuderen.

Er dient te worden gezegd dat de implementatie van de centrale inzet "Double Minus" de verantwoordelijkheid is van verschillende afdelingen van de plaatsen, maar het kwaad niet kan lezen, en geen extreme technieken aannemen om sociale tegenstrijdigheden te activeren.

Net als de praktijk van het opnemen van het persoonlijke managementbestand van een student, moet het vooraf volledig worden onderzocht en het uitzicht is het meest inzicht, maar kan het niet duwen. Schendingstraining is ondergebracht aan de persoonlijke managementbestanden van de studenten, die zijn voorbereid en de relevante afdelingen moeten opnieuw beoordelen, tijdige aanpassingen, om sterkere rebounds te voorkomen. Behandelingsschendingen Er zijn te veel goede praktijken, degenen die niet effectief zijn, moeten stoppen. (Editor: Zhao Chunxiao, Qu Yuan) Delen Laat meer mensen zien.